Renoveren gevels en coaten van het dak van een particuliere woning 

02-06-21 | Fam. Wirken, Prinsenbeek

Wij willen jou bijzonder bedanken voor het fantastische werk wat je verricht hebt. Combinatie van voegen en stralen van de stenen met het coaten van het dak maakt het geheel compleet. Ons huis is als nieuw geworden. Wij zijn er erg blij mee. Groot compliment voor jouw uitstekende werkzaamheden en vriendelijk contact. 

 

Renoveren schoorsteen particuliere woning 

26-11-20 | De heer van der List, Teteringen

Vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen. Geen poespas, heel degelijk en heel goed. Zeer tevreden over de renovatie van onze schoorsteen, nogmaals bedankt Llazar! 

Renoveren gevel particuliere woning 

04-05-18 | De heer Hoppenbrouwers, Oosterhout

Mijn gehele woning is rondom gerenoveerd, door Onderhoudsbedrijf Brabant. Men heeft alle oude voegen verwijderd, de gevel geheel gezandstraald en hierna opnieuw gevoegd en later ge-impregneerd. Het resultaat is precies wat we verwacht hadden. De mensen van dit Onderhoudsbedrijf Brabant, hebben de gehele klus exact gedaan volgens hun opgegeven planning en elke dag werd alles netjes opgeruimd. Ze verdienen echt een vette pluim. Ze vertellen je duidelijk wat er gaat gebeuren en kunnen je ook gedurende de werkzaamheden goed en duidelijk vertellen en waar mogelijk nog advies geven over zaken waar zij verstand van hebben. Bij mij was het lood rondom de schoorsteen en mijn garagedak niet meer zoals het hoort. Ook dit mogelijk probleem hebben zij keurig opgelost. Ik durf dit bedrijf bij kennissen en familie zeker aan te raden. 

Renoveren gevel particuliere woning 

31-08-17 | De heer Heemskerk, Breda

Wij hebben de gevels van ons huis laten schoonmaken, voegen en impregneren door Onderhoudsbedrijf Brabant. Daarbij hebben we afspraken kunnen maken met enkele bewoners uit onze straat om werkzaamheden aansluitend op elkaar te laten uitvoeren en door dit efficiencyvoordeel voor OBB hebben we nog iets betere prijsafspraken kunnen maken. De communicatie verliep soepel en men reageerde vlot op vragen e.d. Je wordt als klant behandeld, zoals het hoort. Er wordt goed doorgewerkt waarbij veiligheid niet uit het oog wordt verloren. Was het dan helemaal perfect? Ook hier geldt: waar gehakt wordt vallen spaanders, maar dat wordt netjes opgelost. En het na afloop schoon achterlaten kan nog ietsje beter, maar daar ben ik misschien een zeurpiet in. Totaalconclusie: Onderhoudsbedrijf Brabant is een bedrijf waar je goed en prettig mee kunt samenwerken.

 

27-01-18 | De heer Heemskerk, Breda

Niet alleen voor het reinigen en voegen van uw gevels kunt u terecht bij Onderhoudsbedrijf Brabant. Ook als u bijvoorbeeld stormschade heeft aan dakpannen bent u bij hen aan het goede adres. Ons probleem werd dankzij een goed netwerk en een pragmatische aanpak op basis van ervaring, snel verholpen. top! 

Renoveren gevel particuliere woning 

27-05-15 | De heer Vedder, Breda

Llazar maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Hij geeft daarnaast graag uitleg hoe hij te werk gaat. De gevel en schoorsteenrenovatie (uithakken, voegen, nieuw lood en impregneren) zijn snel en netjes uitgevoerd. Ik zal Onderhoudsbedrijf Brabant binnen onze kennissenkring zeer zeker aanraden.

Renoveren gevel particuliere woning

25-11-14 | De heer Aarts, Prinsenbeek

Onderhoudsbedrijf Brabant heeft onze gevelrenovatie snel en goed uitgevoerd, waarbij men continu net een stapje meer deed. Het tempo waarmee de werkzaamheden zijn uitgevoerd heeft er voor gezorgd dat de werkzaamheden in korte tijd zijn uitgevoerd en de overlast minimaal is geweest. Communicatie en afstemming verliep uitstekend, alles werd goed doorgenomen waarna een en ander conform afspraak is uitgevoerd. We zijn erg blij met het eindresultaat en de wijze waarop dat tot stand is gekomen. We kunnen Onderhoudsbedrijf Brabant bij iedereen aanbevelen.

Renoveren en impregneren gevel particuliere woning

30-09-14 | De heer Van Zon, Breda

Ik had via de buren de naam van Onderhoudsbedrijf Brabant gekregen. Ze hadden al verschillende huizen in de buurt opnieuw gevoegd en schoongemaakt. Vorige week is Onderhoudsbedrijf Brabant bij ons geweest en ze hebben goed werk geleverd. Snel, kwalitatief goed werk waar we tevreden over zijn. Afspraken zijn duidelijk, snel gemaakt en worden nagekomen. We zijn tevreden.

Reinigen en repareren/renoveren gevel particuliere woning

30-06-12 | Mevrouw Mulder, Hendrik-ido-ambacht

Onderhoudsbedrijf Brabant heeft de klus naar meer dan tevredenheid geklaard. Zij komen gemaakte afspraken na en doen net dat stapje extra. Een deel van de klus is uitbesteed aan een collega, ook dit is prima verlopen. Communicatie verloopt erg fijn, zowel in persoon als via e-mail. Het werktempo heeft indruk gemaakt. Prijs en kwaliteit zijn zeker in verhouding!

Onderhoud dak, nokvorsten voegen en schoorsteen voegen

mei 2012 | Mevrouw De Letter, Breda

Onderhoudsbedrijf Brabant heeft mijn dak weer volledig hersteld, het lijken wel nieuwe dakpannen. Daarnaast heeft Llazar voor een kleine meerprijs mijn schoorsteen opnieuw gevoegd omdat deze beginnende lekkage vertoonde.

Kortom: goed werk voor een betaalbare prijs!